Visie

Bij Mondzorg Schothorst is het doel om onze patiënten de meest uitgebreide en kwalitatieve mondzorg aan te bieden. We hechten veel waarde aan het op de voet volgen van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkundige zorg en de bijscholing van onze medewerkers. Daarnaast vindt er voortdurend intensief overleg plaats tussen de behandelaars zodat onze patiënten optimaal en adequaat geholpen kunnen worden.

Onze zorg begint niet pas in de behandelkamer. Wij zijn van mening dat een goed onderhouden gebit het halve werk is. Daarom stimuleren we onze patiënten om het gebit regelmatig en zorgvuldig te reinigen en onderhouden en richten wij ons voor een groot deel op de preventieve tandheelkunde. Het voordeel daarvan is dat veel problemen in een vroeg stadium kunnen worden voorkomen, dan wel aangepakt. Zorg gaat bij ons verder dan een gezond gebit, want veel mensen willen naast een gezond gebit vooral ook een mooi gebit. Daarom richten wij ons ook op de esthetische tandheelkunde.

Missie
Een onbezorgde, stralende lach voor iedereen, dat is onze missie. Wij streven ernaar om de best mogelijke zorg te bieden en vinden het minstens zo belangrijk dat onze patiënten snel geholpen worden en zich op hun gemak voelen. Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig te luisteren naar de specifieke wensen van onze patiënten en ontvangen onze patiënten in een rustige, aangename omgeving.

Niet voor niets wordt beweerd dat lachen goed is voor de gezondheid. Daarom staan wij graag voor u klaar om samen met u te werken aan een gezond en stralend gebit, waar u uw leven lang plezier van heeft. Dankzij onze persoonlijke aanpak en preventieve zorg van hoge kwaliteit, geven we u graag een onbezorgde en stralende lach.