Tandartsen

Lieve Cornelissen

Lieve is van 2005 tot 2010 opgeleid tot tandarts op het ACTA in Amsterdam. Van 2004 tot en met 2005 heeft ze eerst nog een jaar de opleiding Mondzorgkunde gevolgd, omdat ze was uitgeloot voor Tandheelkunde. Hier hebben Daniel, Ali en Lieve elkaar leren kennen.
Tijdens het derde jaar van de studie is ze begonnen met werken bij verschillende kaakchirurgen. Eerst als assistent, en na een half jaar als zelfstandig werkende tandarts, met name voor de bange patiënten. In totaal heeft ze ruim 7 jaar met de chirurgen samengewerkt. Zo heeft ze veel ervaring opgedaan in bijvoorbeeld het trekken van verstandskiezen en afgebroken tanden en kiezen. Ook kan ze tandvleescorrecties uitvoeren en ontstoken wortelpunten chirurgisch behandelen.
Al dit chirurgische werk betekent allerminst dat ze een “enge tandarts” is. Haar werkwijze is gericht op het comfort van de patiënt, zowel fysiek als mentaal. Voorop staat dat mensen geen pijn ervaren tijdens hun bezoek. Goede verdovingen, geen haast, veel geduld, rust in de behandelkamer en het hebben van begrip voor uw eventuele angst zijn erg belangrijk voor haar. Uiteraard doet ze niet alleen chirurgisch werk. Ze haalt ook veel voldoening uit esthetisch mooie vullingen maken, goede wortelkanaalbehandelingen uitvoeren en alle andere facetten van de tandheelkunde beoefenen. U gaat niet met een vulling naar buiten die ze niet zelf in haar mond zou willen hebben! En het allerbelangrijkste is misschien wel juist het voorkómen van gaatjes. Daarom krijgt de preventie daarvan veel aandacht, in samenwerking met Daniël en Ali.

Eva Dermitzaki

Eva Dermitzaki is in 2015 afgestudeerd als tandarts en ze is genomineerd voor haar hoge cijfers, aan de Aristotle Universiteit in Thessaloniki, Griekenland. Sinds 2016 heeft zij ervaring opgedaan als tandarts bij diverse praktijken rond Nijmegen en Utrecht. Ze is lid van het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT) en het KNMT en ze volgt regelmatig cursussen over nieuwe technieken en materialen in het gebit van cosmetische tandheelkunde, wortelkanaalbehandelingen en het beheersen van angst in de tandartspraktijk. Kwaliteit, preventie en een aangename sfeer staan bij haar voorop.

Milou Schraverus

Milou is in 2019 afgestudeerd als tandarts bij ACTA in Amsterdam. Tijdens de eerste jaren van haar studie heeft zij naast studeren op nationaal niveau wedstrijden gezwommen. In de jaren daarna heeft zij tandheelkundige ervaring opgedaan door te assisteren in diverse tandartspraktijken in- en rondom Amsterdam. In het laatste studie jaar heeft zij zich verdiept in de kindertandheelkunde, mede door een buitenlandstage in Mexico. Milou heeft veel geduld en neemt de tijd om u een prettige behandeling te bieden. Kwaliteit staat voorop en preventie is dé sleutel om u met een stralende lach de praktijk uit te laten gaan.

Mondzorgkundigen

Daniël Niasar

Daniël is in 2009 als mondzorgkundige afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Sindsdien mag hij zichzelf Bachelor of Health noemen. Hij heeft sinds 2009 in verschillende tandartspraktijken gewerkt. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van tandvleesontstekingen, gaatjes vullen en controles doen. Het motiveren van een patiënt om samen een gezonde mond te creëren ziet hij als een uitdaging. Daarom is dit zijn drijfveer als Mondzorgkundige. Zijn interesse en specialisatie ligt in de preventie en behandeling van tandvleesaandoeningen. Natuurlijk kunnen andere behandelingen ook bij hem gedaan worden, zoals het sealen van kiezen bij kinderen en het bleken van tanden bij volwassenen.
Zijn werk is pas af als u naar huis gaat met een gezond en mooi gebit.